Over Zuiver
Home
BBQ
Tapas
Home Cooking
Buffetten
(Borrel &) Bites
Foodtruck
(Borrel &) Bites Bestellijst
High Tea
Lunch Bestellijst
Partyservice & Geluidsverhuur
Contact
Fotogalerij
Lunch
Over Zuiver

Even voorstellen...

Zuiver Catering Cooking ben ik begonnen, omdat koken een grote passie van mij is. Ik heb er veel plezier in om andere mensen lekkere dingen voor te schotelen. Ik ben zo’n 22 jaar werkzaam geweest als zelfstandig werkend kok en chef-kok in de horeca, in zeer verschillende bedrijven.

Een aantal dingen vind ik belangrijk wanneer ik kook. De nadruk ligt op het werken met verse producten, het liefst biologisch en van het seizoen. De smaaksensatie staat voorop, ik vind het leuk om dingen uit te proberen en ben erg geïnteresseerd in de verschillende wereld keukens.

Naast mijn werk als cateraar heb ik ook een praktijk in Traditionele Chinese Medicijnen en ben ik werkzaam als acupuncturist. De inzichten over voeding en gezondheid die bij mijn vakgebied (Chinese Geneeskunde) horen, verwerk ik zoveel mogelijk in het aanbod van mijn catering en op mijn blog.

Inmiddels word ik regelmatig bijgestaan door andere enthousiaste vakgenoten om de opdrachten te verwerken en continuïteit te garanderen.


Vriendelijke groet en smakelijk eten!

Gretha Koenders
Eigenaresse van Zuiver Catering & Cooking


Hoe werkt Zuiver Catering Cooking?
High Tea, borrelhapjes, koken bij jou thuis of op locatie, BBQ, buffetten, Tapas, er is van alles mogelijk. Ook combinaties zijn mogelijk. Samen overleggen we over een catering op maat.

Ook zijn er op deze websites bestellijsten te vinden, waarop je eenvoudig weg je bestelling kunt invullen. Deze lijst kan je dan naar mijn emailadres sturen:
zuiver-catering@hotmail.com,
of mijn huisadres: Herenwal 62, 8441 BB in Heerenveen. En dan neem ik contact met je op. Vergeet niet om je adresgegevens + telefoonnummer te vermelden en het tijdstip en datum van de bestelling.
Bellen mag ook: tel. nr. 06 111 839 35.

Voorwaarden voor catering:
- Minimaal een week van te voren bestellen. Of in overleg.
- Afrekenen voor of op de dag van levering (contant of via de betalingsapp van de bank).
- Bezorgkosten zijn 6 euro en daarbovenop 0,25 cent/km buiten Heerenveen.
- Levering conform de Uniformele Voorwaarden Horeca en de Voorwaarden Zuiver Catering & Cooking. Bij een bestelling ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.
- Prijzen zijn incl. BTW, excl. bezorgkosten(6 euro + 0,25 c/km buiten Heerenveen)

Zuiver Catering & Cooking
Herenwal 62
8441 BB Heerenveen
Tel.nr. 0611183935
email: zuiver-catering@hotmail.com
Facebook: Zuiver Catering & Cooking

Zuiver Catering & Cooking,
Herenwal 62, 8441 BB Heerenveen
Tel.nr. 06 111 83 935
email: zuiver-catering@hotmail.com
Facebook: Zuiver Catering & Cooking